BNB verhuur cursus review - Verhuur als winnend verdienmodel?
18 oktober 2020 
12 min. leestijd

BNB verhuur cursus review - Verhuur als winnend verdienmodel?

Met dank aan de BNB verhuur cursus ben je in staat om een extra inkomstenbron op te gaan bouwen. Met deze cursus leer je hoe je jouw eigen appartement/huis via bijvoorbeeld AirBNB kunt gaan verhuren, waardoor je een ‘passief’ inkomen op weet te bouwen. Wij zijn in ieder geval onder de indruk van deze cursus!

In deze BNB verhuur cursus review lees je alles over deze uitgebreide cursus. De ontwikkelaar van deze cursus geeft aan dat dit de #1 resultaatgerichte cursus van zowel Nederlands als België is. Is dat ook echt zo? En op welke punten blinkt deze cursus absoluut uit? Op onder meer die twee vragen vind je in deze BNB verhuur cursus review uitgebreide antwoorden!

Wat is de BNB verhuur cursus precies?

De BNB verhuur cursus is een uitgebreide videocursus met maar één doel: jou te leren hoe je een succesvolle en winstgevende BNB verhuur business kunt gaan starten. In de afgelopen jaren maken immers meer en meer mensen gebruik van bijvoorbeeld AirBNB; dit biedt voor jou ongekend veel mogelijkheden.

De ontwikkelaars van deze cursus, waarover later meer, hebben perfect ingespeeld op deze ontwikkelingen. Zij hebben zelf een dergelijke business op weten te starten en willen jou nu ook hier graag mee gaan helpen.

In deze cursus leer je onder meer hoe je binnen 2 maanden kunt beginnen met het verhuren van een woning of een appartement. Volgens de ontwikkelaar heb je daar in beginsel geen specifieke kennis voor nodig, aangezien je al die kennis met deze cursus op gaat doen. Verder leer je ook hoe je met weinig geld in deze business kunt stappen, hoe je al snel hoge marges kunt verkrijgen en hoe je succesvolle strategieën op de lange termijn kunt hanteren.

In onderstaand rijtje staat opgesomd wat je met deze cursus gaat leren:

BNB verhuur cursus review - voordelen

Dat klinkt interessant, niet waar? Behalve het aanbieden van deze cursus is er via de website bnbverhuurcursus.nl nog een interessant product beschikbaar: je kunt een (gratis) online training gaan volgenDeze training kan je in eerste instantie volgen, waarna je een duidelijke indruk van deze cursus en het onderwerp hebt gekregen.

Waar bestaat de BNB verhuur cursus uit?

Als je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot een online dashboard. Via dit dashboard kan je vragen stellen, waarna de ontwikkelaars hier op kunnen antwoorden. Via dit dashboard heb je echter ook toegang tot de verschillende lessen van deze BNB verhuur cursus. In onderstaand lijstje vind je alle modules, inclusief de naam en de hoeveelheid lessen:

 • Mindset & persoonlijke ontwikkeling: 11 lessen
 • Hoe te starten met BNB verhuur: 12 lessen
 • Achter de schermen bij Beach house rentals: 12 lessen
 • Voorbereiden van de woning: 6 lessen
 • Platform inrichten: 9 lessen
 • Woning gereed maken: 5 lessen
 • Verhuren: 16 lessen
 • Verschillende platformen: 9 lessen
 • Tips & tricks: 13 lessen
 • BNB verhuur cursus documenten: 20 lessen
 • Casestudies: 2 lessen
 • Minicursus BNB verhuur: 13 lessen
 • Out of the box: 1 les
 • Marktonderzoek buitenland: 4 lessen

Uit dit lijstje blijkt direct dat de cursus zeer uitgebreid opgebouwd is. Deze modules bevatten stuk voor stuk meerdere lessen, waardoor je onwijs veel kennis op kunt gaan doen. Ondertussen kan je via jouw privé dashboard dus ook nog vragen aan de ontwikkelaars van de BNB verhuur cursus stellen.

bnb-verhuur-cursus-review-dashboard

Online webinar

Wil je graag meer weten over deze cursus? Dan is het interessant om je aan te melden voor de online webinar. In deze webinar ontdek je direct hoe je een winstgevende BNB verhuur op kunt gaan zetten. Volgens de ontwikkelaars is het écht mogelijk om dankzij de BNB verhuur van financiële vrijheid te gaan genieten.

Gratis E-book

Heb jij er wel oren naar om met BNB verhuur aan de slag te gaan? De ontwikkelaars van deze cursus vinden het belangrijk dat jij je op de juiste manier over dit onderwerp in kunt gaan lezen. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben zij hun eigen e-book geschreven. In dit gratis e-book lees je alles over de mogelijkheden en over de strategieën die door de ontwikkelaars zelf gehanteerd worden.


Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

In deze BNB verhuur cursus review hebben we het meerdere keren gehad over de ‘ontwikkelaars’. Maar, wie zijn deze ontwikkelaars nou? Op de website van deze cursus komen al direct de namen van de ontwikkelaars naar voren: Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma.

Dit stel is relatief jonge leeftijd begonnen met deze lucratieve business. Ondertussen hebben zij al 13 jaar ervaring, hebben zij meer dan 10.000 tevreden gasten mogen verwelkomen en hebben zij een bezetting ratio van maar liefst 90% weten te verkrijgen. Het mag duidelijk zijn dat de Priscilla en Nikki behoorlijk succesvol zijn in de wereld van BNB verhuur.

BNB verhuur cursus review - Nikki & Priscilla 2

Uiteindelijk hebben zij besloten om hun kennis met jou te gaan delen. Zij zijn hun eigen strategieën gaan ontwikkelen en bespreken deze uitgebreid in de BNB verhuur cursus. Dit doen ze overigens niet alleen via deze cursus, maar ook via het gratis e-book, de gratis online webinar en de Academy.

De Academy is een besloten community van Nikki en Priscilla. In deze community zitten louter mensen die deze cursus aan het volgen zijn. Je treft daardoor min of meer jouw lotgenoten, waardoor je perfect met elkaar kunt sparren. Ondertussen is het ook nog mogelijk om via deze community jouw vragen te stellen aan Nikki en Priscilla.

Over de transparantie en betrouwbaarheid van Nikki en Priscilla ben ik te spreken. Zij staan namelijk met naam én afbeelding op hun website. Dat roept eigenlijk direct vertrouwen op. Daarnaast is op de website ook hun adres te vinden; ook dat roept veel vertrouwen op.

Wat is het doel van de BNB verhuur cursus?

Met de BNB verhuur cursus willen Nikki en Priscilla jou leren hoe je een winstgevende verhuur business op kunt zetten. Uiteindelijk is het hoofddoel daarvan om van financiële vrijheid te genieten. Nikki en Priscilla geven zelf aan dat zij in ieder geval wél van financiële vrijheid genieten. Op hun website geven zij ook wat de missie van hun werk is:

BNB verhuur cursus review - missie

Voor wie is de BNB verhuur cursus geschikt?

Volgens Nikki en Priscilla is deze cursus eigenlijk voor iedereen geschikt. Je hoeft namelijk geen hoog startkapitaal te hebben. Het enige waar je wel over moet beschikken, is voldoende inzet. Het volgen van deze cursus neemt namelijk de nodige tijd in beslag, waardoor je zelf hard aan de bak moet.

Op de website van deze cursus valt ook te lezen dat de BNB Verhuur cursus geschikt is voor alle mensen die afscheid willen nemen van hun 9 tot 5 baan. Een dergelijke baan is nogal slaapverwekkend en levert nooit financiële vrijheid op. Dat is wel het geval als je een risico durft te nemen én als je met deze cursus aan de slag gaat. Daar zijn Priscilla en Nikki in ieder geval van overtuigd.

Wat vinden andere mensen van de BNB verhuur cursus?

Naar eigen zeggen trainen Nikki en Priscilla duizenden mensen. Dit doen zij niet alleen met deze cursus, maar ook door bijvoorbeeld het geven van online trainingen. Zijn er op het internet beoordelingen over deze cursus te vinden? Ja, dat is zeker het geval. Onder meer de volgende beoordelingen spreken tot de verbeelding:

BNB verhuur cursus review - review

Wat deze beoordelingen laten zien? Onder meer dat deze twee cursisten zéér tevreden zijn met deze cursus. Deze beoordelingen zijn overigens afkomstig van de Facebook pagina van de BNB verhuur cursus. Die pagina wordt door ruim 600 mensen gevolgd!

Wat betaal je voor de BNB verhuur cursus?

Wil jij aan de slag met BNB verhuur? Wil jij financieel onafhankelijk gaan worden door jouw eigen business op te starten? Volgens Nikki en Priscilla moet het écht mogelijk zijn met deze cursus. Maar, welk bedrag moet je nou betalen voor deze cursus? Je betaalt tegenwoordig slechts een bedrag van 997 euro:

BNB Verhuur Cursus 2.0

Slechts €2,73 per dag voor alles uit de BNB Verhuur Cursus 2.0 €3200 € 997 Eenmalig

 • A-Z videocursus met praktische voorbeelden
 • Alle documenten, contracten en PDF’s die je nodig hebt om direct te starten
 • Meer dan 100 persoonlijke coaching sessies
 • Toegang tot de #1 BNB verhuur community van NL+BE
 • Alle belangrijke platformen uitgelegd (Booking.com, Airbnb, Expedia, etc…)
 • Casestudies van meer dan 20 winstgevende verhuurobjecten
 • 1 Jaar lang toegang tot al onze geheime formules
 • Exclusieve bonussen

Zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien, krijg je voor dat bedrag het nodige meegeleverd. Bijkomend voordeel: Nikki en Priscilla bieden een 100% tevredenheidsgarantie aan. Ben jij niet tevreden met de cursus? Dan kan je dit kenbaar maken, waarna je de totale investering terugkrijgt van Nikki en Priscilla.

Kunnen wij de BNB verhuur cursus aanraden?

Nadat wij de BNB verhuur cursus gevolgd hebben, kunnen wij maar één ding stellen: deze cursus is absoluut de moeite waard. De cursus is uitgebreid opgebouwd, richt zich op één specifiek onderwerp en is daardoor zeer waardevol te noemen.

BNB verhuur cursus review - Reizen

Mocht je van financiële vrijheid willen gaan genieten, biedt deze BNB verhuur cursus daar absoluut de mogelijkheid voor. De investering van 997 euro lijkt op het eerste oog fors, maar dat bedrag verdien je binnen de kortste keren weer terug. Al met al kunnen wij deze BNB verhuur cursus van harte aanraden!

BNB Verhuur Cursus

Wil je graag direct met de BNB verhuur cursus aan de slag gaan? Al vele cursisten zijn je voorgegaan! Stel je vragen aan Nikki en Priscilla door op de onderstaande link te klikken en je aan te melden voor de gratis webinar. Wij zijn ervan overtuigd dat je hier géén spijt van gaat krijgen. 

Reactie plaatsen