Affiliate Marketing in 10 dagen review van Paco Vermeulen
22 februari 2021 
21 min. leestijd

Affiliate Marketing in 10 dagen review van Paco Vermeulen

Affiliate Marketing in 10 dagen van Paco Vermeulen leert jouw hoe je geld moet verdienen met affiliate marketing.

Je bent waarschijnlijk op deze review terecht gekomen omdat je op het punt staat om de Affiliate Marketing in 10 dagen te kopen. In deze review lees je mijn ervaringen en loop ik de cursus met je door zodat je precies weet wat er allemaal aan bod komt.

Ik heb deze training zelf aangeschaft en volledig doorlopen om een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven en zodat jij een weloverwogen beslissing kan maken. Hierdoor weet jij aan het einde van deze review of deze videocursus jouw geld waard is.

Het cursus is bedoeld voor iedereen die al enige basiskennis heeft op het gebied van affiliate marketing en zijn of haar skills en kennis wilt uitbreiden.

Je kunt in de inhoudsopgave ook gelijk klikken op mijn ervaringen of je kunt rustig de tijd nemen om dit artikel door te lezen. Benieuwd of het ook iets voor jou is en wat mijn ervaringen zijn? Lees dan rustig mijn Affiliate Marketing in 10 dagen review.

In deze review ga je het volgende leren?

 • Wat is Affiliate Marketing?
 • Wie is Paco Vermeulen?
 • Wat is Affiliate Marketing in 10 dagen
 • Waar bestaat de Affiliate Marketing in 10 dagen uit?
 • Voor wie de Affiliate Marketing in 10 dagen is het geschikt?
 • Pluspunten van de Affiliate Marketing in 10 dagen
 • Minpunten van de Affiliate Marketing in 10 dagen
 • Verschil tussen Affiliate Marketing in 10 dagen en de Affiliate Marketing Revolutie
 • Hoeveel kost de videocursus Affiliate Marketing in 10 dagen?
 • Affiliate Marketing in 10 dagen ervaring en conclusie
 • FAQ

Laten we bij het begin beginnen. Affiliate Marketing is een vorm van marketing waarbij je producten van een ander (de adverteerder) promoot op wat voor manier dan ook in ruil voor een commissie. Dit kan onder andere door middel van een blog en/ of website, YouTube video’s, social media maar ook via advertenties. Dus door middel van jouw content stuur aan om via jouw affiliate link door te klikken naar de website van de adverteerder om daar een product te kopen, zich in te schrijven, aan te vragen of iedere vorm die waarde heeft voor een adverteerder.

Affiliate Marketing in 10 dagen review - Wat is Affiliate Marketing
Bron: IMU.nl

Affiliate marketing is een steeds bekender verdienmodel geworden. Er is een grote kans dat jij dingen op internet hebt gekocht via een affiliate. Stel dat je een product wilt aanschaffen, dan ga je zoals je nu ook gedaan hebt op zoek naar een review. Hier laat jij je dan voorlichten of lees jij je in of het aan te schaffen product wel zijn geld waard is. Het is een mooi systeem waarbij de bezoeker van jouw content in de meeste gevallen niet door heeft dat hij of zij op een affiliate link klikt. De bezoeker betaald niks extra’s en krijgt in veel gevallen vaak een bonus door middel van korting of iets anders dat van waarde is.

De adverteerder betaald vervolgens de affiliate voor elke verkoop of lead dat de affiliate aanbrengt. Dit wordt vastgelegd door een unieke affiliatelink zodat de adverteerder weet aan welke affiliate de commissie uitbetaald moet worden. Hiervoor heb je affiliatenetwerken die fungeren als tussenpersonen. De adverteerder brengt zijn product aan bij het netwerk en de affiliate kan vervolgens dit product promoten. De tussenpersoon of het netwerk regelt de afhandeling van de betalingen en het meten van transacties (aantal verkopen, aantal clicks op een link, aantal views en leads) in hun software.

Wil je starten met affiliate marketing en ontdekken of dit verdienmodel ook voor jouw interessant is? Klik dan op de link om onze review over de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te lezen. In deze laagdrempelige training legt Jacko jou stapsgewijs uit:

 • Hoe je een website aanmaakt.
 • Hoe je zoekwoordenonderzoek doet voor jouw blogs
 • Hoe je het verdienmodel van Affiliate marketing toepast
 • En veel meer…

Ben je al verder bekender met affiliate marketing en wil je jouw kennis uitbreiden en een verdieping aanbrengen? Lees dan deze affiliate marketing in 10 dagen review snel verder!

Paco is een internetondernemer die al ruim 12 jaar bezig is met online ondernemen. Het online ondernemen heeft hem geen windeieren gelegd en hier heeft hij inmiddels een stabiele inkomstenbron door weten te creëren. Door zijn jaren ervaring is hij ook een geschikt persoon die vanuit zijn ervaring zijn kennis wilt overdragen. Paco heeft eigen software gecreëerd, eigen cursussen en vele affiliate websites.

Affiliate Marketing in 10 dagen review - Paco Vermeulen-min

Pianolessenonline.com

Paco is eigenaar van pianolessenonline.com waarmee hij de grootste website in Nederland en België heeft neergezet op het gebied van pianolessen. Deze videolessen heeft hij zelf ontwikkeld omdat hij ook hier een behoefte herkende. Zijn lessen zijn erop gericht om te leren pianospelen zonder ook maar één noot te lezen.

Interestexplorer.io

Paco heeft ook eigen software ontwikkelt voor facebook adverteerders. Deze software is te vinden op interestexplorer.io en is speciaal ontwikkelt om beter te targetten binnen Facebook advertenties. De meerwaarde zit in het feit dat deze tool zich richt op vele verborgen interesses op facebook die anders onbenut blijven. Facebook toont namelijk zelf aanzienlijk minder interesses om je advertenties op te targetten.

Door middel van zijn tool kun je dus veel gerichter een advertentiecampagne lanceren waarmee je jouw concurrentie te slim af kunt zijn. Door het gebruik te maken van de tool kun je dus specifieker inspelen op de doelgroep en hen beter bereiken.

Affiliate marketing

Verder heeft Paco diverse affiliate websites waarbij hij zich met name richt op Engelstalige producten. Dit komt omdat de commissies hoger zijn en het relatief eenvoudiger kan zijn om een geld te verdienen. Toch heeft hij ook enkele Nederlandstalige sites en is hij actief op het forum van de Internet Succesgids die we weer kennen van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Het is dus duidelijk dat het hier gaat om iemand die een schat van ervaring heeft in het online ondernemen!

In zijn onlinecursus Affiliate marketing in 10 dagen leert Paco jou hoe jij stap-voor-stap jouw online business kan verbeteren en optimaliseren. In een tijdspad van 10 dagen neemt Paco jou mee om zijn effectieve en winnende werkwijze kan implementeren op jouw website.

Door middel van ‘huiswerk’ wordt je aan het werk gezet om alle kennis die je hebt geleerd direct toe te passen in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat je na de training direct aan de slag kan en deze methode kan blijven herhalen op nieuwe websites die je misschien in de toekomst zult opzetten.

Zelf geeft Paco aan dat de training voor zowel mensen die net begonnen zijn als gevorderden geschikt is maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Zijn training gaat niet over het opzetten van een affiliate website en ook niet hoe je bijvoorbeeld zoekwoordenonderzoek doet. Het is dus zeker een pré om een website al te hebben want dat maakt het eenvoudiger om te begrijpen en toe te passen.

De cursus is opgedeeld in 11 video’s van een lengte tussen de 11 en 45 minuten. De filmpjes zijn eigenlijk een soort PowerPoint waarin Paco als voice-over meeneemt door de materie. Deze sheets die hij bespreekt in zijn filmpjes zijn ook te downloaden zodat je dit als naslagwerk kunt gebruiken. Onder elke video is de mogelijkheid om een reactie met vragen en opmerkingen achter te laten waar Paco ook zelf op reageert. Let wel op dat deze reacties voor iedereen die de cursus gekocht hebben te lezen zijn.

Wanneer er tools worden besproken of websites worden aangeraden, dan staan deze onder de video’s. Hier gebruikt hij de gewone URL’s van hetgeen waarnaar hij verwijst dus hij strooit niet met verborgen affiliate links om op die manier nog meer aan zijn cursus te verdienen. Dit geeft natuurlijk wel een vertrouwd gevoel.

Ik zal proberen om een zo goed mogelijk beeld te geven van de modules en wat je kunt verwachten. Uiteraard in hoofdlijnen want Paco doet dit in zijn video’s vele malen beter.

Affiliate Marketing in 10 dagen review - Introductie-min

Introductie & Welkom

In de welkomstvideo legt Paco uit wat je te wachten staat en hoe de opzet van de cursus is. Onder de video heeft hij het stappenplan gedeeld die je kunt volgen om in 10 dagen jouw eerste winstgevende artikel te publiceren.

Het affiliate marketing speelveld

De cursus trapt af met de basisprincipes van affiliate marketing. Je leert hoe affiliate marketing precies werkt. Wat de voor- en nadelen zijn voor de publishers (affiliates), welke voor- en nadelen er zijn voor de merchants (adverteerders) aan het werken met affiliates. En wat de driehoeksrelatie compleet maakt, namelijk het affiliate netwerk.

De “geld-lekken” in affiliate tracking

Deze les gaat over het lekken van geld als affiliate. Oftewel hoe het kan dat je niet altijd de commissies krijgt die je hoort te krijgen via jouw content. Dit was voor mij persoonlijk nuttige informatie!

Zo gaat Paco in op de diverse soort tracking die er zijn:

 • Cookies based tracking
 • Crossbrowser tracking en
 • Cross-device tracking

Paco verteld over de diverse attributiemodellen en welke zijn voorkeur heeft die hij jou ook vervolgens adviseert. Tot slot drukt Paco je op het hard om je altijd te verdiepen in de programmavoorwaarden voordat je deze accepteert.

Voor mij was de cross-device tracking een eyeopener omdat je hier helemaal niet bij stil staat. Tipje van de sluier? Verschillende apparaten, verschillende cookies. Net als het attributiemodel wat toch cruciaal is wanneer jij wel of niet betaald krijgt. Sommige adverteerders spelen hun eigen affiliate en dan is het wel handig om te weten wanneer jij betaald krijgt voor een conversie. Het is zonde dat al je harde werk voor niets is doordat je het verkeerde attributiemodel hebt gekozen.

Affiliate Marketing in 10 dagen review - Geld lekken-min

Click tracking tools en link cloaking

Dit is de kortste les van zijn videotraining maar wel een hele waardevolle. In deze les behandelt Paco tools of plug-ins voor je website die je kunnen helpen met het mooier maken van je links die je plaatst op je site.

Zelf stoorde het mij enorm dat ik lange lelijke en vage affiliate links op mijn website had staan. Het bestaan van dergelijke plugins was mij dan ook niet verder bekend. Door een tracking tool toe te passen kun je op een andere wijze alsnog aanvullende data verzamelen. Dit is natuurlijk hartstikke handig om te hebben!

De essentiële spelregels

In deze les gaat Paco verder in op de spelregels die er gelden en welke overtreden worden door andere affiliate marketeers. Zo zijn er veel affiliate marketeers die valse claims maken of onjuistheden verkondigen om de bezoeker maar over te halen tot een klik op hun affiliate link. Naast dat dit natuurlijk zonde is om te doen, is het ook niet nodig als je de regels juist toepast.

Verder gaat Paco in op de wet- en regelgeving van affiliate marketing, zowel nationaal als internationaal. Er zijn namelijk wel wat verschillen wanneer je bijvoorbeeld de amerikaanse markt betreedt. Het is ook goed om hier van alert te zijn.

Tot slot heeft Paco het over het plaatsen van cookies op je website en welke regels hiervoor geld.

Het is belangrijk te weten dat je als affiilate optreedt als een bedrijf. Het lezen van de overeenkomsten die jij aangaat met de affiliate netwerken is dan ook heel belangrijk! Goed dat Paco je hiervan bewust maakt want dit is toch snel iets om weg te klikken zodat je maar aan de gang kunt gaan.

Wat je eigenlijk meekrijgt van deze les is dat je gewoon dicht bij jezelf moet blijven als marketeer. Wees eerlijk en oprecht in jouw artikelen of reviews. Dit komt jezelf maar ook de markt ten goede.

Het 10x principe van topaffiliates

Omdat het toch aardig wat werk kost om je eerste commissie binnen te halen, is het hebben van de juiste mindset heel belangrijk. Na enkele maanden hard werken kan het pas zo zijn dat je jouw eerste commissie binnenhaalt.

Affiliate Marketing in 10 dagen review - 10X principe-min

Mindset is dan ook het onderdeel dat Paco in deze les behandeld. De 10X principes (zie titel van de les) komen van de Amerikaan Grant Cardone. Kort gezegd houdt dit in dat jij jouw targets en acties 10x hoger moet leggen dan je denkt dat nodig is en dat haalbaar is.

Paco laat een paar voorbeelden zien van top afiliaties die deze methode naar zijn idee perfect toepassen. Doordat zij ‘massive action’ nemen, onderscheiden zij zich van de rest van de affiliates. Je hebt een winnaars mindset nodig en je moet alleen meedoen als je echt wilt en kan winnen!

Na het volgen van deze les heb ik direct het boek besteld van Grant Cardone.

Click converteren naar commissies

In deze les gaan we echt aan de slag! Paco neemt je mee in zijn winnende affiliate marketing strategie en hoe je deze strategie keer op keer kunt toepassen op nieuwe websites en nieuwe producten.

Hij legt je uit waarom je geen zeeën aan bezoekers nodig hebt om commissies te scoren. Paco leert je hoe je zichtbaar kunt zijn, hoe je uniek kunt zijn en overtuigend kunt zijn om zo jouw commissies te verdienen.

Tot slot neemt Paco je mee in de opbouw van een artikel. Denk hierbij aan het verhaal wat je verteld, de types call-to-actions die je kunt gebruiken en de absolute no-brainer waardoor bezoekers via jouw website het product afnemen.

Voor mij is dit een hele waardevolle les omdat je nu echt gaat kijken naar jouw content. Er worden kleine subtiele tips gegeven die direct toepasbaar zijn voor jouw eigen situatie.

De oerkracht van storytelling

In deze les neemt Paco je mee in zijn verhaal over het schrijven van teksten en waar deze aan moeten voldoen. Hij haalt het voorbeeld aan van Hollywood tekstschrijvers en dat zij altijd een zelfde soort manier hebben van het schrijven van een script. Dit is natuurlijk weer toepasbaar in de affiliate marketing.

Affiliate Marketing in 10 dagen review - Storytelling-min

Paco is zelf erg van het schrijven van lange verhalen en geeft aan dat kopers lezers zijn. Die vinden het niet erg om lange verhalen te lezen over bijvoorbeeld een product. Op die manier ‘leert’ jouw bezoeker van jou alles over het betreffende product en beantwoord je al zijn vragen.

Hoe je een verhaal verteld aan jouw bezoekers, heb ik niet eerder meegekregen in een affiliate training. Helemaal hoe je de lezer meeneemt in jouw verhaal en dit aan de hand van vaste onderdelen kunt vertellen. Goed dat Paco dit ook uitgebreid meeneemt in zijn cursus!

Het perfecte product om te promoten

Oke, even een moment om hierbij stil te staan. In deze les legt Paco je uit waar je op moet letten om het perfecte product te kiezen. Dit is voor mij echt een eye-opener geweest.

Er zijn verschillende soorten producten, producten die eenmalig een vergoeding uitkeren en producten die een terugkerende vergoeding uitkeren. Met name de terugkerende vergoeding is het meest aanlokkelijk omdat je met één blog een maandelijkse inkomstbron kunt creëren.

Hoge commissies hoeven dus ook niet per definitie goede producten te zijn. Het ligt allemaal in het affiliate programma van het product. Wat zijn de programmavoorwaarden? Is de commissie op basis van een last-click commissie? Wanneer krijg je uitbetaald? Allemaal super relevante onderwerpen die je moet weten om succesvol te zijn als affiliate marketeer.

Blijkbaar zijn er eigenaren van producten die zelf ook optreden als affiliate. Hierdoor lijkt het dat jij een commissie kunt verdienen maar door goed te letten op de voorwaarden die gesteld worden, kom je er achter waarom jij toch niets ontvangt. Hoe dit precies kan? Dat leer je in deze les.

Vind jouw winnende product

Hoe vind je nu producten die voor jou goed kunnen werken? Aan de hand van een product-safari door jouw eigen leven en bankrekening leert Paco waar jij inspiratie uit kunt halen. Maar ook uit andere affiliate netwerken.

Veel producten hebben affiliate programma’s waar jij je voor kunt aanmelden. Dit is te vinden door simpelweg te googlen of door op de website van het product te kijken. Je leert dit allemaal in deze les.

Affiliate Marketing in 10 dagen review - Winnend product-min

Niet geheel onbelangrijk leer je ook hoe jij jouw concurrentie in kaart kunt brengen. Wat moet je precies doen om ervoor te zorgen dat jouw content 10x beter is dan jouw concurrentie.

Het fijne aan deze les vind ik dat je wederom een aantal tools aangereikt krijgt waarmee je deze stappen dus kunt uitvoeren. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn concurrentie en hoe ik winnende producten kan vinden.

Content template voor lezers

In deze les krijg je het content template dat Paco gebruikt voor zijn product reviews. In deze uitgebreide les neemt hij jou mee vanaf de titel tot de laatste call-to-action die je gebruikt in jouw artikel.

Je leert verder nog andere handige tips en tricks waarmee jij de zichtbaarheid van jouw website kunt vergroten. Denk bijvoorbeeld aan snippets en structured data. Allemaal onderdelen die Paco je rustig uitlegt.

Het feit dat Paco je precies laat zien hoe de product review opgebouwd moet worden is voor mij al een grote meerwaarde. Het is fijn om puntsgewijs de onderdelen te doorlopen en ik had ook vaak van die ‘aha-momenten’.

Hoewel Paco zelf aangeeft dat de training ook geschikt is voor beginners, wil ik daar wel de kanttekening bijplaatsen dat de cursus niet geschikt is voor absolute beginners. Je hebt wel enige kennis nodig van afilliate marketing om aangehaakt te blijven. Dat wilt niet zeggen dat het een moeilijke training is.

Ben je reeds begonnen en heb je een website staan? Dan is de affiliate marketing in 10 dagen cursus zeker voor jou bedoeld!

 • Heldere duidelijke video’s
 • Praktische tips en trics waarmee jij als marketeer jouw business mee kunt optimaliseren.
 • Voorbeelden van handige, gratis tools die je gelijkt kunt gebruiken.
 • Alle sheets van de video’s zijn te downloaden als PDF en dient dus als naslagwerk
 • In de gehele cursus gebruikt Paco geen enkele affiliate link. Alles wat hij deelt is dus zonder achterliggende agenda. Wat mij betreft een zeer groot pluspunt om op zo’n manier waarde te leveren!

De cursus is niet bedoeld voor een absolute beginner. Zoals eerder gezegd heb je wel een website nodig en moet je dus wel al gestart zijn met affiliate marketing. Het is geen tutorial om een website in te richten en het zoekwoordenonderzoek komt ook niet aan bod.

Een andere aanbieder van een affiliate marketing cursus is de Affiliate Marketing Revolutie. Deze cursus is door zijn lage instapprijs met name geschikt voor beginners die willen zien of het verdienmodel iets voor heb is. In deze training wordt je aan de hand genomen in het opzetten van een website, het doen van zoekwoordenonderzoek, het schrijven van een blog en het toepassen van het verdienmodel. Lees hier onze review over de Affiliate Marketing revolutie.

Waar Affiliate Marketing in 10 dagen zich echt in onderscheidt is dat het een stap verder gaat. Veel inhoudelijker op de materie ingaan zoals juridische vraagstukken, ethische vraagstukken en het vooral belichten van het schrijven van goede product reviews. Eigenlijk is de affiliate marketing in 10 dagen de perfecte follow-up voor de affiliate marketing revolutie

De kosten van de cursus liggen op het moment van schrijven op €197,00. Dit is in mijn ogen niet een hoge prijs en zeker de investering waard als je verder wilt met affiliate markting.

Mocht je nu toch besluiten dat de cursus niet aan jouw verwachtingen voldoet, gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Voorwaarde is dan wel dat je niet meer dan de eerste 5 video’s hebt bekeken en binnen 14 dagen een mail stuurt naar Paco waarin je de refund aanvraagt.

We zijn aan het einde gekomen van deze affiliate marketing in 10 dagen review en ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat ik deze cursus gevolgd heb. Zelf ben ik enige tijd bezig met affiliate marketing en het is dan ook fijn om een cursus tegen te komen die je nét allemaal nieuwe dingen leert.

Paco is een kundige man die heel goed zijn boodschap over kan brengen en die je geboeid laat luisteren naar zijn cursus. Zijn jaren ervaring zijn zeker te merken aan de tips die hij geeft en het is dan ook fijn om van anderen te leren ‘hoe zij het doen’.

Deze cursus is dus bedoeld voor mensen die al op weg zijn in de wereld van affiliate marketing en een must als je verder wilt in deze business. Je leert echt de puntjes op de i te zetten waardoor je nog meer waarde kunt bieden aan jouw bezoekers. En, niet geheel onbelangrijk, meer commissies kunt verdienen.

De rustige en duidelijk manier van praten zorgt ervoor je door de video’s heen schiet en alle filmpjes zijn voorzien van PDF-sheets, linkjes naar relevante onderwerpen en tools die jou zeker verder gaan helpen.

Ben je nu geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze affiliate marketing in 10 dagen review, klik dan op de onderstaande link om direct toegang te krijgen tot deze cursus.

Krijg ik korting op de affiliate marketing in 10 dagen?

Nee, Paco geeft geen korting op zijn videotraining omdat hij deze al heel scherp heeft geprijsd.

Wat kost de affiliate marketing in 10 dagen cursus?

De cursus kost €197,00

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je krijgt lifetime toegang tot de cursus. Dat wilt zeggen dat er geen einddatum aan vast zit wanneer de cursus vervalt. Je kunt dus altijd de cursus opnieuw volgen wanneer je dit wilt.

Heeft de affiliate marketing in 10 dagen een proefperiode?

Nee, je kunt wel gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie die Paco biedt. De voorwaarde is wel dat je niet meer dan 5 video’s hebt gevolgd en binnen 14 dagen na aankoop een mail stuurt naar support@in10dagen.nl

Reactie plaatsen