Rolf van Baalen

Wie is Rolf van Baalen?

Rolf van Baalen is eigenaar van het bedrijf Happy with Yoga. Dit bedrijf heeft hij samen met zijn vrouw Melanie Poldervaart. Met Happy with Yoga geven zij cursussen omtrent yoga waaronder Mindfulness voor het dagelijkse leven. Ze hebben ook allerlei trainingen en cursussen hiervoor gevolgd en zijn ook gecertificeerd.

Een aantal jaren zaten zijn niet lekker in hun vel. Allerlei slechte ervaringen zoals burn-out klachten, piekeren, stress, migraines enz, zorgden ervoor dat zijn niet konden leven zoals zij wilden. Zo vonden zij yoga en besloten als snel om een yoga training te volgen.

 

Mindfulness voor het dagelijkse leven review - Rolf van Baalen

Inmiddels hebben zij op landen als Cambodja, Polen en Nederland maar ook in Bali, Indonesië opleidingen gevolgd. De passie die zij hebben voor yoga proberen zij via hun website over te brengen en cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven te delen met anderen. Zo schrijven er ook andere yogadocenten blogs op hun website van andere yogascholen die dezelfde passie als Rolf en Melanie delen.

 

Mindfulness voor het dagelijkse leven review - cursus png
Klik op de afbeelding om direct met de cursus aan de gang te gaan!

Lees onze review over Mindfulness voor het dagelijkse leven of klik op de afbeelding links om direct met deze cursus aan de gang te gaan!