Rinus van Offeren

Wie is Rinus van Offeren?

Rinus van Offeren is geboren op 11 september 1979 in Vlaardingen. De volledige naam van Rinus is Leendert Adrianus Rinus van Offeren en hij is de de 2e vennoot van de Droog Train Academie VOF. Samen met zijn vriend Henry van Es zijn zij in 2013 de Droog Train Academie gestart.

Met hun achtergrond bij defensie en de politie zijn zij altijd bezig geweest met sport en fysieke fitheid. Bij de defensie waren zij veelal allround bezig met hardlopen, fietsen, zwemmen enz. Bij de politie waren zij vooral bezig met werk gerelateerde vechtsporten. Denk hierbij aan Krav Maga en andere vechtsporten in combinatie met fitness.

Hoewel zij beiden geen opleiding hebben op het gebied van training en voeding, hebben zij zichzelf volledig gespecialiseerd aan de hand van diverse zelfstudie training en eigen ervaringen in de gym.

Zelf noemen ze dit “Bro science”.

Droog Trainen Protocol review Henry van Es
Rinus staat links op de foto

Lees hier onze review over de Droog Train Academie van Henry en Rinus. Of klik hieronder om direct naar het Droog Train Protocol voor Vrouwen of Droog Train Protocol voor Mannen te gaan.

Droog Trainen Protocol voor vrouwen
Voor vrouwen
Droog Trainen Protocol voor mannen
Voor mannen