Patrick Suiker

Wie is Patrick Suiker?

Patrick Suiker heeft samen met Derek Westra de website allesovercrypto.nl opgericht. Samen hebben zij de Crypto Masterclass opgezet en de Crypto Portfolio gemaakt. Vanaf 2017 is allesovercrypto.nl live en heeft het sindsdien een enorme groei gemaakt. Iedereen lijkt te willen investeren in deze bijzondere munt, genaamd cryptocurrency. Zo is Bitcoin wellicht de bekenste munt maar zijn er intussen verschillende soorten uitgebracht. In 2013 maakte Patrick kennis met de Litecoin en werd hij verliefd op cryptocurrency. Deze liefde wilt hij delen met de rest van Nederland.

Patrick Suiker

Met Crypto Masterclass vertellen Patrick en Derek je alles over cryptocurrency door je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken. Ze leggen je op een simpele wijze lastige onderwerpen als ICO’s, crypto exchanges, crypto trading en minen aan je uit.

Patrick heeft Entrepreneurship gestudeerd aan de universiteit van Amsterdam. Hier haalde hij in 2015 zijn Master en mag hij zich officieel Master of Science noemen. Na zijn afstuderen is hij bedrijven gaan helpen met de blockchain-technologie. Door de enorme potentie die hij ziet in deze technologie en het natuurlijk hand-in-hand gaat met cryptocurrency, wilt hij dat Nederland voorop gaat lopen in deze technologie. Zo helpt hij bedrijven om deze technologie op andere manieren in te zetten zodat de maximale potentie gebruikt kan worden.

Lees onze review over de Crypto Masterclass of klik hier om gelijk van start te gaan.