Mitchell Weijerman

Wie is Mitchell Weijerman?

Mitchell Weijerman is een jonge ondernemer die eigenlijk al heel veel van de wereld heeft gezien. Samen met Jia Ruan is hij de oprichter van Unstoppable Lifestyle B.V. Met deze B.V. helpen zij jongeren om het beste uit henzelf te halen door middel van de juiste mindset te creëren die nodig is voor het online ondernerschap. Jia Ruan heeft een training om producten te verkopen via Bol.com en traint mensen hierin via zijn Bol Masterclass. Lees onze review die wij hebben geschreven over de Bol Matserclass.

Agency masterclass review - Mitchell Weijerman 4-3

Mitchell heeft zich gericht op het hebben van een SMMA, oftewel een Social Media Marketing Agency. Hij leert zijn cursisten de fijne kneepjes van dit vak in zijn Agency Masterclass. Mitchell heeft twee universitaire diploma’s op zak. Aan de universiteit van Amsterdam is hij afgestudeerd in de richting International Business en aan de London’s Global University is hij afgestudeerd  in de richting Electronics & Electrical Engineering. Na het afronden van zijn studies is het hem gelukt om bij Google in Silicon Valley aan de slag te gaan. Voor velen natuurlijk al een droombaan! Bij Google heeft hij functies bekleed als projectleider en beheerde hij enorme projectbudgetten.

Toch realiseerde Mitchell dat hij hier niet gelukkig van werd. De lange werkdagen en weinig vrije tijd wierpen toch een schaduw over zijn, op het eerste gezicht, droombaan. Hij voelde zich gevangen in de welbekende ‘Rat-Race’. Hij gaf zijn baan op en richtte het bedrijf Digital Nomad Accelerator op. Zo interviewde hij diverse succesvolle ondernemers om hun geheim van succes te ontdekken. Deze video’s plaatste hij op youtube en zodoende nam Jia Ruan contact met hem op.

Samen hebben zij zoals bekend de Unstoppable Lifestyle B.V. opgezet om de kennis met anderen te delen. Dit succes is hen niet in de koude kleren gaan zitten want het bedrijf groeit hard! Met zijn Agency Masterclass helpt hij anderen financieel vrij te worden en locatie onafhankelijk te kunnen werken.

Wil je meer weten over hoe Mitchell Weijerman zijn methode deelt over het locatie onafhankelijk werken en te leven zoals jij écht wilt? Lees dat hier onze review over de Agency Masterclass of klik hier om direct aan te melden voor de gratis webinar om meer te weten te komen over deze Masterclass!