Jia Ruan

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is iemand die, voor sommigen tot vervelens aan toe, regelmatig in tijdlijnen van vele jongeren dagelijks te zien was. Zo kwam je hem op alle socials tegen. Van Facebook, Instagram, Youtube, noem maar op. Zijn advertenties kwamen veelvuldig voorbij.

Jia Ruan is geboren in 1996 en van kleins af aan al aan het ondernemen. Wat op zich niet gek is want zijn ouders hadden drie restaurants waar zij voortdurend mee in de weer waren. Het ondernemen is hem dus met de paplepel ingegoten. Op de middelbare school verkocht hij al armbandjes die hij in China bestelde en deze vervolgens aan klasgenootjes doorverkocht.

Bol Masterclass Review - Jia Ruan 1

Van student...

Zijn HBO opleiding Business studie ( hij wilde een zo breed mogelijke opleiding volgen) heeft hij niet afgerond en hij kon zich ook niet vinden in het idee dat hij straks chagrijnig met het openbaar vervoer week-in-week-uit naar zijn werk zou afreizen om naar zijn 9-tot-5 te reizen (de welbekende ‘Rat Race’)

...naar ondernemerschap

In 2017 besloot hij het serieuzer aan te pakken dan de armbandjes die hij verkocht en besloot hij een E-Commerce bedrijf op te richten. Zo verkocht hij producten via Amazon en Bol.com. Hier verdiende hij goud geld mee en zag hij dat zijn leeftijdsgenoten hier veel interesse in hadden. Hier zag hij een gat in de markt en besloot hij op deze vraag in te spelen. Samen met Mitchell Weijerman is hij een educatiebedrijf, waar de Bol Masterclass en de Agency Masterclass zijn ontstaan, gestart om zo leeftijdsgenoten te helpen om jonge succesvolle ondernemers te worden en uit de zogenoemde ‘rat race’ te stappen. Met zijn team Unstoppable heeft hij inmiddels vele mensen geholpen om een semi-passief inkomen op te bouwen zodat ook zij de Unstoppable lifestyle kunnen leven.

Inmiddels hij Jia een gevierd ondernemer en is hij onder andere bekend van Vice Money, BNNVARA, 3FM, zijn The Unstoppable Podcast. En natuurlijk… die vele advertenties 😉

Lees hier onze reviews over de Bol Masterclass of kijk ook naar de Agency Masterclass van Mitchell Weijerman.