Jacko Meijaard

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de eigenaar van onder andere de Internet Succesgids, Meijaard Media en heeft een online cursus, genaamd de Affiliate Marketing Revolutie.

Jakco is geboren in 1991 en is woonachtig in Yerseke, Zeeland. Hij heeft journalistiek gestudeerd maar merkte dat zijn passie hier niet in lag. Hij kwam in aanraking met Affiliate Marketing en is zich daar steeds meer in gaan verdiepen. Hoewel het een tijd duurde voordat hij zijn eerste commissie ontvang, bleek hij zich vol te storten op het geld verdienen via internet. Zo werd hij eigenaar van ruim 100 pagina’s waarvan hij inmiddels de meeste heeft verkocht. Momenteel heeft hij 25+ affiliate websites in allerlei niches.

Affiliate Marketing Revolutie review - Jacko Meijaard

Zijn opgedane kennis wilde Jacko dan ook delen met anderen en zo is hij gestart met de Affiliate Marketing Revolutie. Met deze online cursus leert hij anderen succesvolle affiliate-websites op te zetten. Via een forum op de website internetsuccesgids.nl heeft hij inmiddels meer dan 9000 leden die dagelijks elkaar helpen maar waar hij zelf ook actief betrokken is.

Lees hier onze review over de Affiliate Marketing Revolutie en of klik hier om direct aan de gang te gaan