Derek Westra

Wie is Derek Westra?

Derek Westra heeft samen met Patrick Suiker de website allesovercrypto.nl opgericht. In 2013 maakte Derek kennis met de wereld van cryptocurrency. Derek heeft in 2015 zijn master behaald aan de universiteit van Amsterdam. Zijn studierichting is gedragseconomie en speltheorie. Zijn interesse gaat dus voornamelijk uit naar de theorie achter de economie.

Volgens Derek is de wereld van crypto dan ook een droom van iedereen die economie heeft gestudeerd.

Derek Westra

Naast zijn passie voor crypto zet hij zich ook in voor Afrikaanse dieren om die een mooier leven te beiden. Wat startte als iets kleins op Instagram onder de naam @africanimals is binnen 1,5 jaar uitgegroeid tot iets groots. Het account telt inmiddels bijna 900.000 volgers en is een wereldwijde autoriteit geworden op het gebied van dierenfotografie. In 2018 is Africanimals een ANBI-stichting geworden waarbij de opbrengsten geïnvesteerd worden in projecten om Afrikaanse dieren te helpen.

Ook heeft hij een achtergrond als Growth Hacker waar hij bedrijven hielp om sneller te groeien. Naar alle waarschijnlijkheid heeft deze kennis ook geholpen met de website allesovercrypto.nl. Vanuit dit platform biedt hij samen met Patrick Suiker de Crypto Masterclass aan. Hierin neemt hij je mee in het traden in cryptocurrency. Ook hebben zij een ebook uitgebracht onder de naam Crypto Portfolio.

Lees onze review over de Crypto Masterclass of klik hier om gelijk van start te gaan.